Блог ТУТІК ТЕТЯНИ МИКОЛАЇВНИ,вчителя української мови та літератури Костянтинівської СРШ І-ІІІ ст. "ПРОМЕТЕЙ" з пвп *** Слово українське живе, бо зродилося з Любові. Слово українське сильне, бо зросло на Вірі. Слово українське віще, бо несе під серцем Надію. Слово українське чесне, бо освячене Правдою. Слово українське заповітне, бо покликане здобути Волю. ЯРЕМА ГОЯН *** Із пуп’янка думок викохується Слово, беззвучне і гучне, воно в майбутнє кличе душі і серця. Молись за нас, молись, Пречиста Рідна Мово, дозволь торкнутись до глибин, яким нема кінця.***

вівторок, 27 вересня 2016 р.

Соняшник


Соняшник - учитель
До  уваги вчителів української мови та літератури!  
Відповідно  до листа Міністерства освіти і науки України від 24.11.2015 р. №1/9-563 "Про підсумки проведення VI Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності для вчителів-україністів «Соняшник-учитель»-2015 та про організацію конкурсу «Соняшник-учитель»-2016",  з метою розширення обріїв фахової підготовки вчителів-україністів, можливість побачити себе у широкому професійному колі  4 жовтня 2016 року з 15.00 до 15.30 відбудеться VIІ Всеукраїнський  конкурс фахової майстерності для вчителів-україністів «Соняшник-учитель»-2016.  
    Конкурс не має на меті перевіряти професійну придатність, а пропонується лише для підвищення власної кваліфікації вчителів і надання додаткового інструменту для внутрішнього контролю. Участь у конкурсі безкоштовна.  Реєстрація  учасників конкурсу відбувається за адресою http://gra-sonyashnyk.com.ua/teacher/.

Всеукраїнська українознавча гра "Соняшник"
До уваги вчителів української мови та літератури, учнів та їх батьків!
З 1  вересня 2016 року розпочалася реєстрація  учнів  1-11 класів на участь   у VІІІ Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник" - 2016.  Гра проводиться  відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 10.03.2016 року №1/9-124 «Про проведення VIІ гри «Соняшник» - 2016 та про організацію VIІІ гри «Соняшник» - 2017». 
Розмір оргвнеску за участь у грі становить:

Немає коментарів:

Дописати коментар